Hôtellerie de plein air - Le Canada - Chiny-sur-SemoisHôtellerie de plein air - Le Canada - Chiny-sur-Semois FR  DE
De Camping
Plan
Infrastructures
Verhuur
Ontspanning
Diaporama
Tarieven
E-mail
Route
Links

Hôtellerie de plein air "Le Canada"
Pont Saint-Nicolas, 1
B-6810 Chiny-sur-Semois
GSM : + 32 495 54 32 31
E-mail

Bijwerken van de informatie : David Lavigne
 

De Camping 

Verhuur van buitengewone accommodaties en stacaravans met alle comfort

Toerplaatsen voor tenten, caravans en campers

  

Gelegen in Chiny aan de rivier de Semois, in het hart van de natuur, is Camping "Le Canada" een kleine camping voor het hele gezin. De camping "Le Canada", ligt tussen de Ardennen en de Gaume, in de vallei van de Semois, en is het ideale vertrekpunt voor uw wandelingen, fietstochten of zelfs kanotochten. Ideaal gelegen aan de oever van de Semois, in een bevoorrechte omgeving, kunt u alleen, met het gezin of met vrienden, de ongerepte natuur komen ontdekken of uw batterijen opladen.

 Ons contacteren: info@campinglecanada.be ou 0032/495 54 32 31

Wij bieden u verschillende buitengewone accommodaties aan zoals tipi's, hutten en tenten in de bomen. De bungalows of stacaravans met alle comfort zijn ideaal gelegen in het hart van de natuur. De staplaatsen voor tenten, caravans en campers bevinden zich langs het beekje van La Foulerie of in het bos boven de Semois. Een kinderspeelplaats, een frietkraam en een bar met terras aan de oever van de Semois, een 28 m lange waterglijbaan die in juli en augustus toegankelijk is, wachten op je.

Camping "Le Canada" ligt langs de Semois en bij de Sint-Niklaasbrug, op minder dan 10 minuten lopen van het centrum van Chiny, een stadje van legendes. 

Florenville, een toeristisch stadje, ligt op 4 km afstand. U vindt er verschillende winkels, supermarkten, cafés en restaurants.

Bezoek ons en ontdek de vallei van de Semois en zijn omgeving: Orval en zijn abdij, evenals het lekkere trappistenbier, maar ook Bouillon en het middeleeuwse kasteel. Het dorp Chassepierre, bekend voor zijn schoonheid en internationale straatkunstfestival, ligt op slechts 11 km afstand. 

 

Onze buitengewone accommodaties

 Ontdek de camping op een andere manier en kies uw accommodatie op basis van uw wensen.

Sinds 2018 is Camping Le Canada officieel erkend door het “Commissariat général aux tourismes” voor zijn buitengewone accommodaties.

De keuze is aan u: tipi, hut, tent in de bomen, ….

  Meer informatie over onze buitengewone accomodaties

 

 

 Onze accommodaties met alle comfort

De camping "Le Canada" heeft drie soorten bungalows met alle comfort. Kom met z'n tweeën met familie of vrienden onze extra, ultra- of luxueuze stacaravans ontdekken. Een uitstekend compromis voor kampeerders zonder uitrusting. Ideaal gelegen op onze kleine camping, zijn onze stacaravans erg populair bij vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning en die hun krachten willen bijkomen, maar ook bij gezinnen die naar de Ardennen komen om hun vakantie door te brengen en de Semois, de bossen en de verschillende activiteiten te ontdekken.

 Meer informatie over onze huuraccommodaties met alle confort

  

 

Onze staplaatsen voor tenten, caravans en campers

Bent u op zoek naar een ustige familie camping in de natuur ? Bent u op zoek naar een plaats waar u uw ten, caravan of campers voor één of meerdere nachten kunt opzetten? De camping "Le Canada" verwelkomt u langs het beekje van "La foulerie" of in de bossen niet ver van de rivier "La Semois".

 Al onze toerplaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting en liggen voor een geddelte in de zon en in de schaduw, midden in de natuur.

Kom van de rust van onze regio te genieten

 Meer informatie over onze toerplaatsen

  

Hoe vindt u ons ?